Home At-sign Facebook-F Twitter-T LinkedIn-I Facebook_hf

je suis Charlie
Pennestreken Poesjusbeesjus Nieuwjaarskaarten 4Daagse Na schooltijd Oefening Pollux AUW! Batavier De groene Schiedammer Frigge 1.0

Pennestreken - een korte beschrijvingPennestreken bestaat uit de volgende onderdelen waarvan een aantal (Gekke Henkie, HF-fetjes en Snelle Henkies) elke werkdag wordt ververst:

Kroontjespennen


Met de kroontjespennen bovenin kunt u bij de Gekke Henkies, HF-fetjes en de Snelle Henkies door de tijd heen surfen, maar u kunt natuurlijk ook naar de archieven gaan. De weg wijst zich daar vanzelf tussen meer dan 400 dagen aan Pennestreken.

Het Modderaartje


Het Modderaartje is een "bedrijfskrantje" dat ik in het leven geroepen heb tijdens het WK voetbal van 1990. Het diende als ondersteuning van de "Modderpool" een blinde pool die het hele WK meeging en waar iedereen aan mee kon doen en uiteindelijk ook deed. Een idee waaraan ik tien jaar lang heel veel plezier heb beleefd.

Gekke Henkie


Een column of gedicht over de actualiteit, een mijmering mijnerzijds, vroeger of later, de waan van de dag, het leven of de dood, en wat dies meer zij.

HF-fetjes


Kleingeestigheden met een wolkje sambal, korte gedichtjes, wie er in de Playboy moet, en spitsvinders.

Snelle Henkies


Reacties op de actualiteit die ook via Twitter en Facebook worden uitgezonden.

Archief


In het archief zijn alle Gekke Henkies vanaf het begin, 1 maart 2010, tot en met nu terug te vinden. Wanneer u een Gekke Henkie uit het archief selecteert, kunt u automatisch vanaf daar weer door surfen naar de Snelle Henkies en de HF-fetjes van dezelfde datum.Copyright H.D. Frigge Schiedam 1957 - 2014